Vertikalni plasticni rezervoari

Plastični vertikalni rezervoari za skladištenje se takođe nazivaju rezervoari za skladištenje velikih količina, industrijski rezervoari za skladištenje. Ovi HDPE rezervoari imaju veliku upotrebu u poljoprivrednom, industrijskom, proizvodnom i komercijalnom sektoru za različite primene. Uobičajene upotrebe uključuju skupno skladištenje vode, hemikalija, đubriva i dizel ispušnih tečnosti (DEF), kiselina i hemikalija.

Vertikalne plasticne rezervoare za skladištenje proizvodi više proizvođača, uključujući AS plast, Podgorina Plast i Detal rezervoari. Ovi bešavni rezervoari nastaju rotacijskim prelivanjem devične polietilen-smole visoke gustine. Pošto su napravljeni od plastike, rezervoari imaju prirodnu otpornost na hrđu, koroziju i udarce. Dodavanje UV inhibitora tokom proizvodnje čini ih otpornim i na propadanje sunca.

Ovi plastični vertikalni rezervoari mogu se koristiti u zatvorenom ili otvorenom prostoru tokom cele godine, jer mogu izdržati širok raspon temperatura i vremenskih uslova. Vertikalni rezervoari za skladištenje imaju ravna dna, tako da mogu da se nose bez upotrebe dodatne opreme. Lagane su i po potrebi se mogu pomerati ručno. Imaju dug i koristan vek trajanja i ne zahtevaju održavanje.

Izlaganje sunčevoj svetlosti je smanjeno za vertikalne rezervoare neprozirnih boja. Ovo pomaže u sprečavanju rasta algi unutar rezervoara kada su izloženi suncu. Transparentni rezervoari se nude u beloj, svetlo plavoj i žutoj boji. Svi rezervoari osim žute boje odobreni su za skladištenje pitke vode i mogu se koristiti u svrhe hrane.

Polietilenski vertikalni rezervoari dostupni su u velikom izboru dimenzija i kapaciteta za skladištenje u rasponu od 10 galona do 20.000 galona. Svi vertikalni rezervoari za skladištenje dolaze sa trogodišnjom garancijom proizvođača. Ostale standardne karakteristike uključuju dodavanje poklopca, ispust postavljenu na dnu rezervoara i galonske indikatore za praktično i lako gledanje nivoa tečnosti.

Proizvođači će po potrebi ugraditi dodatnu armaturu. National Tank Outlet nudi prilagođavanja poput dodatnih armatura, merdevina, spoljnih linija za punjenje, unutrašnjih vodova, sistema za povezivanje, zavarenih prirubnica i zavarenih spojnica do vertikalnih rezervoara za skladištenje. Takođe nudimo vertikalne rezervoare za skladištenje od Crosslink (KSLPE) plastike. Većina naših tenkova je odobrena NSF 61.

Uobičajene tečnosti koje se čuvaju u našim rezervoarima: voda, kalcijum hlorid, DEF, etilni alkohol, hlorid ferijuma, vlaknasti sulfat, hlorovodonična kiselina, biodizel, gnojivo, fosforna kiselina, polimeri, natrijum hidroksid, natrijum hipoklorit, sumporna kiselina, urea, slani luk, poljoprivredne hemikalije , Industrijske hemikalije i još mnogo toga