Bendovi za svadbu

Kakvi sve kod nas postoje bendovi za svadbu i muzika za svadbu? Što bi rekli ljudi, ima ih svakoraznih. U zavisnosti šta hoćete i šta želite takav bend i možete da pronadjete na tržištu. Naravno veliku ulogu igra i novac u svoj toj priči. Jer ne postoji džabe izreka koliko novca toliko i muzike, pa tako su neki bendovi za svadbe u visokom cenovnom rangu, i treba odvojiti dosta novca za njihov nastup. Dok su drugi dosta jeftiniji i predstavljaju pravu svadbarsku muziku.

Izbor bendova za svdbu koji koštaju malo više je takava da oni sviraju programski pa ste vi na taj način poštedeli svoje goste dodatnim troškovima. Kada je u pitanju svirka za bakšiš onda ste tu prošli dosta jeftinije, tada gosti naručuju muziku i tu najviše srada familija koja mora da naračuje muziku za svadbe. Zna se to kako ide i od koga se očekuje da se tu isprsi, i koliko mora da se ostavi na muziku.

Kada vam se isplati uzeti dobru muziku za bakšiš a da ne opteretite mnog goste. Ako imate sirok kolektiv gde radite, mislim na mladence, pa dodje dosta gostiju, onda njih 20 sa jedne strane, pa 20 sa druge strane, svi po jednu pesmu i eto dobrog veselje i svirke nekih dva sata. pa onda jedno dva duga kola i tako slično.

Imate izbor, bendovi za svadbu su danas drugaciji, svi treba da se prilagodjavaju novim vremenima.