Sredjivanje stana – tapete i zidne obloge

Najlakše i najbrže izgled unutrašnjosti neke vaše prostorije možete promeniti tako što ćete postaviti tapete za zidove. Veliki je izbor dezena i postoje tapete različite namene kao i posebno namravljene tapete za decu i dečije sobe sa motivima njihovih omiljenh junaka. Takođe možete se odlušiti za zidne obloge i zidne panele i 3d panele.

Postavite sami tapete i zidne obloge

Dobra stvar kod postavljanja tapeta je da možete sami da ih postavite i vrlo je jednostavno, treba vam lepak za tapete i da pazite da sve bude ravno zalepljeno, ja koristim libelu kod postavljanja prve tapete na zid, jer ako se upravljate po svojim ćoškovima, videćete da zidovi uopšte nisu ravni. Svako sledeće lepnjenje zavisi od prve trake kako je zalepljena, Ista situacija je ako stavljate i neke zidne panele obloge, a moguće je postaviti i 3d panele obloge ili stikere za zid (koji su najlakša varijanta što se tiče posla) a doneće promene u vašem okruženju. Možete izabrati i plastificirane lako perive tapete zbog lakšeg održavanja.

Ako su tapete sa dezenom i nekim motivima morate ih uklapati, pa budite pažljivi.

Lepak nanosi sa četkom i uglavnom se nanosi u zavisnosti od vrste tapeta ili na zid ili i na tapete i na zid. Postavljene tapete ravnjajte vlažnom krpom kako bi isterali mehuriće vazduha, vodite računa kada lepite tapete oko prozora, vrata ili utičnica, sve to morate lepo obraditi.

Videćete mali trošak, ali vremena promena ako ubacite neke stikere za zid, zidne obloge, 3d obloge ili tapete za zid.

Једно мишљење на „Sredjivanje stana – tapete i zidne obloge“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *