Selidbe pakovanje stvari

Najvažnija stavka prilim selidbi je pakovanje stvari. Jer kako zaštiti svoje stvari tokom selidbe, takve ćete ih i zateći kada se budete raspakivali. Ako se selite uz pomoć agencije za organizaciju selidbi, onda budite u stalnom kontaktu i dogovoru sa agencijim. Ako su već dolazili kod vas na besplatnu procenu selidbe, onda su vam verovatno i rekli koliko vam treba kutija i dali neke savete za pakovanje. Procenili su verovatno i koliko treba radnika i da li neki od komada namestaja treba da se demontira ikasnije ponovo spakuje. Ako nisu onda ih pozovite da se dogovorite oko svoh detalja za selidbu i da dobijete ove neophodne informacije.

Uvek u kontaktu sa agencijom za selidbe

Pitajte ih za savet oko zaštite stvari, odnosno koliko vam treba materijala i kakvog za zaštitu, koje kutije i kolike veličine. Osim kutija tu su još i sitne stvari poput folije, selotejp traka, novine za zaštitu predmeta i slično.Najbolje je da kartonske kutije za selidbe obavijete novinama iznutra, a svaku stvar koju stavljate u kutiju zamotate u novine i ovo obavezno radite sa lomljivim stvarima.

Sve ovo je kasno da shavite kada se budete raspakivali, pa kada budete videli lomove na nekim svojim dragim predmetima. Ne štedite na materijalu na pakovanje, jer koliko uštedite toliko će vas kasnije možda sve skuplje koštati.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *