Smestaj, prenociste i prevoz Novi Sad

U samom naslovu smo sve spakovali što vam je potrebno za jedan odličan vikend u Novom Sadu. Jeftin smestaj i prenociste možete nači u hostelima u Novom Sadu. Kada dolazite na stanicu bilo autobusku ili železničku treba vam prevoz. Taksi imate na svakom koraku, ali bolje je da ugovorite taxi koji će vas čekatina stanici i odvesti na već ugovoren smestaj i prenociste. Za prevoz taksijem predlažem prevoz Novi SAD.

Smestaj je najbolji i najjeftiniji u strogom centru Novog Sada gde imate i apartmane za smestaj i prenociste. Hostel Centar Novi Sad.

Kada ste se već smestili spremni ste za noćni provod i dnevni obilazak Novog Sada. Dolazak u Novi Sad je pun pogodak, imate dobra mesta za provod, ali dosta stvari i da vidite. Ako ste me poslušali i angažovali prevoz do smestaja u Hostelu Centar, onda pravac Zmaj Jovina ulica pa do Trga Slobode i Vladičanskog dvora. Ova ulica je glavna pešačka zona, šoping i trgovački deo grada. Omiljena ulica u Novom Sadu za šetnju, predah u mnogobrojnim kafićima.

Poseta Novog Sada se podrazumeva odlazak na Petrovradinsku tvrđavu. U poslednje vreme pročula se po Egzitu, svetski poznatom festivalu. Za svakog je obavezna slika ispod kule sa satom koji je specifičan, a to najbolje otkrijte sami. Petrovaradinska tvrđava po veličini je druga u Evropi, dobro je očuvana, vredi je posetiti. Pogled sa nje na Novi Sad je divan. Za izlazak idite u ulicu Vase Telečkog, verujemo da ćete se sami snaći dalje. Za prevoz taxi, smestaj i prenoćište već smo vam dali obrazloženja. Lepo se provedite u Novom Sadu, napišite nam neko svoje iskustvo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *